AKP Suriyelilere Böyle sahip Çıkıyor: Türkiye'de 13 günlük Suriyeli bebek açlıktan öldü..!

Suriye'deki savaşta birçok yakınını kaybeden Muhammad ve İman Kadah çifti, önce Türkiye'ye gelerek Yalova'ya yerleştiler. Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Beste Sokak üzerinde tahta ve muşambalarla oluşturdukları derme çatma kulübeye Suriyeli birkaç aile ile birlikte yerleşen çift, burada yaşam mücadelesi vermeyi sürdürdü.

MAMA ALACAK PARA YOK

Kadah ailesinin 13 gün önce Yalova Devlet Hastanesi'nde bir bebekleri dünyaya geldi. Cuma adı verilen minik bebek, anne sütünü kabul etmedi, mama alacak parası olmayan anne, bebeğini emzirmeye çalışsa da minik bebek yeterince beslenemedi. Bunun üzerine güçsüz düşen bebek, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Açlıktan neredeyse günlerce susmaksızın ağlayan bebeğin uzun süre sessiz kalmasından şüphelenen anne İman Kadah bebeğini kontrol ettiğinde öldüğünü fark etti. Olay yerine gelen polis ekipleri ise çok az Türkçe bilen çiftle diyalog kurmakta zorlandı.

Daha 13 günlükken açlıktan hayatını kabyeden minik bebek bir ambulansa konularak ölüm sebebinin anlaşılması için Yalova Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.




RSS Feed

halkinbirligigncelhaber

IFTTT
Blogger tarafından desteklenmektedir.