AKP'li Polisin Burnunu Kırdı, Serbest Kaldı..!

Batman AKP İl Başkan Yardımcısı Abdülbaki Polat, şehrin en işlek caddesinde polis E.Ç.'nin burnunu kırdı…Polat'In birkaç saat gözaltında kaldıktan sonra da serbest bırakıldığı ortaya çıktı,
Polisin Burnunu Kırdı, Serbest Kaldı
Batman'da AKP İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Abdülbaki Polat, şehrin göbeğinde Trafik Şube'de görevli polis memuru E.Ç.'nin burnunu kırdı. Olay Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile AKP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın şehre geldiği 16 Haziran'da Hasankeyf Oteli'nin önünde yaşandı.
Tarfik polisi "arabanı kaldır" dedi, AKP'li başkan yumruk attı
Birgün'den Uğur Şahin'in haberine göre Trafik Şube'de çalışan polis memuru E.Ç, AKP İl Başkan Yardımcısı Abdulbaki Polat'ın aracını çektiği yerden kaldırmasını istedi. Ancak AKP'li Polat, polisin talebine yanıt vermedi ve polislere saldırdı. Bu esnada AKP'li Polat, E.Ç.'ye yumruk attı.
Olay duyulmasın diye vatandaşlara baskı yapıldı
E.Ç.'nin burnu kırılırken, kavga güçlükle ayrıldı. E.Ç,'nin darp raporu almasının ardından AKP'li Polat gözaltına alındı. Polat, Emniyet'te birkaç saat gözaltında kaldı. Sonrasında serbest bırakıldı. Olayın şehirde duyulmaması için AKP'lilerin yurttaşlara baskı yaptığı da öğrenildi. Olayla ilgili konuşan bir vatandaş , şunları aktardı: "Batman'da bir polis memuru ile uygunsuz park yüzünden tartışan AKP'li Abdülbaki Polat şehrin en yoğun semtinde polis memuruna yumruk atarak burnunu kırdı. Yüzü kan içinde kalan polis darp raporu aldı. Abdülbaki Polat beş saat Emniyet'te kaldıktan sonra serbest bırakıldı. Tüm Batman kamuoyu buna şahittir."
AKP'li vekilin oğlu polisleri sıraya dizmişti
AKP Hatay Milletvekili'nin oğlu İstemi Kağan Türkoğlu, tartıştığı polisleri teşhis etmek için polisleri karakolda sıraya dizmişti. Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde AKP Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğluyla tartışan Komiser Yardımcısı Murat Emer görevden alınmıştı. Skandal olayın ardından Hatay Milletvekili'nin oğlu İstemi Kağan Türkoğlu'na tehdit suçundan sadece para cezası, "seni sürdürürüm" diyerek tehdit edilen polis memuruna ise 5 ay hapis cezası verilmişti.

RSS Feed

halkinbirligigncelhaber

IFTTT
Blogger tarafından desteklenmektedir.