İzinsiz Kuran kursu açıp çocukları taciz etti..!


Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 5 çocuğu izinsiz olarak açtığı Kuran kursunda taciz eden imam Y.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Cumhuriyet gazetesinden Mahmut Oral'ın haberine göre, imam Y.Ö. Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan izin almadan ilçede bir Kuran kursu açtı ve 5 kız çocuğuna cep telefonu aldı. Sonrasında ailelerin haberi olmadan alınan bu cep telefonlarına taciz içerikli cinsel mesajlar göndermeye başladı.
Telefonla tacizin ötesine geçen imam, çocukları kursta da elle taciz etmeye başladı. Korkudan yaşadıklarını ailelerine anlatamayan çocukların yaşadıkları, ailelerden birinin telefondaki mesajları görmesiyle ortaya çıktı.
Diyanet İşleri Başkanlığı, tutuklanan imamla ilgili işlem başlatıldığını açıkladı.
Olaydan haberi olan ailelerin imamı darp ettikten sonra polise teslim ettiği, tutuklanan imamın Diyarbakır E Tipi cezaevine gönderildiği açıklandı.
Daha sonra pedagog eşliğinde çocukların ifadesi alındı. Mağdur çocuklardan biri ifadesinde, imam Y.Ö'nün kendisine ve 4 kız çocuğuna camiden ayrı olan Kuran kursunun sınıf bölümünde dersteyken sarıldığını, öptüğünü, vücutlarına dokunduğunu, kendisini ve arkadaşlarını tek tek mutfak bölümüne ve diğer odaya götürerek taciz ettiğini, "aşkım, sevgilim, canım ve sultanım" gibi ifadeler kullandığını, cinsel içerikli hikâyeler anlattığını, anlattığı hikâyelerde hamile kalmaktan, tecavüz gibi konulardan bahsettiğini söyledi.


RSS Feed

halkinbirligigncelhaber

IFTTT
Blogger tarafından desteklenmektedir.