Anaların Öfkesi Faşist Katilleri Boğacaktır..!

Gezi direnişinde polisin hedef alarak vurduğu ve uzun sürecin ardından kaybettiğimiz Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm ELVAN kızı ile birlikte "Berkin'in alamadığı ekmeği şimdi Nuriye ve Semih yiyemiyor" deyip Kadıköy'de Nuriye ve Semih'e destek olmak amacıyla eyleme katıldılar.

Evladını katleden katiller kendisini hedef gösteriyor ve aldıkları "özel talimat" ile kudurmuş gibi Gülsüm anaya ve eyleme katılanlara saldırdılar.

Gülsüm Ana'nın üzerine çullanan İşkenceciler kolunu kırıyor. Bir de kırık koluna ters kelepçe takıyorlar ve Gülsüm Elvan'ı gözaltına alıyorlardı.

Faşizmin insanlık düşmanı olduğu ve insani hiç bir değer taşımadığı yaşamsal deneyimlerimiz ile çok biliyoruz. Yine de bu kadar da olmaz dedirtiyor bazen faşist saldırılar. AKP faşizmi iktidarını kaybetme ve Erdoğan'ın yargılama korkusu. onları daha fazla baskı ve teröre baş vurmaya itiyor. Erdoğan ve şürekası yolun sonunu aslında çok net görüyor ve o yüzden çember daralıp tükendikce, demokrasi maskesini bir kenara atıp, daha fazla faşist baskı ,zulüm , zindan ve işkence terörüne başvuruyor.

Faşizm halka ve evlatlarına acımıyor. Kan içip zulüm saçıyor.

Alçaklıkta sınır tanımıyor. En büyük acıyı evladını kaybetmekle yaşayan Gülsüm ana faşist katillerin hedefi olmaktan kurtulamıyor. Emri ben verdim diyen miting alanlarında biatçılarına yuhalatan Erdoğan'ın polisleri bunlarla yetinmeyip, bir de kolunu kırıp, kırık koluna ters kelepçe takarak gözaltına alıyor.

Bu işkence, baskı ve zulüm karşısında emekçilerin kini daha bir bileniyor.

Elbette bu faşist terörün, zalimliğin ve işkencenin hesabı sorulacaktır bir gün ..

Halk yaşadıkları zulümleri asla unutmayacak ve faşist diktatörlükten hesap soracaktır. ne yapsalar da faşist çeteler halkın adaletinden kurtulamayacaklardır.

ANALARIN ÖFKESİ KATİLLERİ BOĞACAK!


KAHROLSUN FAŞİZM YAŞASIN DEVRİMCİ MÜCADELEMİZ! 


RSS Feed

halkinbirligigncelhaber

IFTTT
Blogger tarafından desteklenmektedir.